Vloeronderhoud en glasbewassing

Glasbewassing

De ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw bedrijfspand. Bent u wel eens langs een woning of bedrijfspand gelopen waar de ruiten er dof uitzagen? Wat gaf dat voor gevoel? Juist, geen goed gevoel.

Een bedrijfspand dat niet goed bij wordt gehouden resulteert in twijfel bij potentiële klanten. Als de ramen al niet schoon worden gehouden, heeft de organisatie andere zaken dan wel op orde? Worden mijn vragen wel beantwoord? En word ik wel snel geholpen wanneer er zich problemen voordoen?

Zo belangrijk zijn schone ruiten voor uw organisatie. En zelf die ruiten wassen? Daar komt u vaak niet aan toe. Het wordt uitgesteld en voor u het weet zijn de ruiten dof. Iets wat u niet wilt.

Voor het behouden van uw ruiten en kozijnen, welke ook door ons schoon worden gemaakt, schakelt u ons in.

Vloeronderhoud

De vloer krijgt het vaak zwaar te verduren. Machines die eroverheen rijden, mensen die eroverheen lopen, constructies die geplaatst worden. Alles wat rijdt of geplaatst wordt, gaat over de vloer heen. Strepen van het rubber, producten die vallen, vloeistoffen die de kwaliteit aantasten. Het is allemaal mogelijk en kan voor problemen zorgen.

 Daarnaast werkt een smerige vloer niet uitnodigend. Wanneer alles schoon is in de fabriekshal, opslagruimte of andere bedrijfsruimtes, kunt u klanten met een gerust hart uitnodigen.

Bij het reinigen en onderhouden van uw vloer werken we met verschillende apparaten. Deze stellen ons in de gelegenheid iedere vloer diep te reinigen en als nieuw te maken.

Wacht niet langer! Vraag direct een offerte aan en laat uw vloeren reinigen of uw ramen wassen!

Kwalitatief schoon

ONZE PROJECTEN