Portiek schoonmaak

Portiek schoonmaak

Een periodieke schoonmaak die veelal aangevraagd wordt door woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren en bedrijfsverzamelgebouwen. De portiek is het eerste wat bezoekers zien en waar zij terechtkomen wanneer ze uw pand bezoeken. Wanneer u voor portiek schoonmaak kiest, zorgen wij ervoor dat uw portiek weer brandschoon wordt en dat in de toekomst blijft.

 Een representatieve omgeving die fris ruikt, dat is wat uw gasten willen wanneer zij arriveren. Ook voor bewoners, wanneer wij voor VvE’s werken, is het heerlijk om in een schone omgeving thuis te komen na een lange dag werken of vakantie.

Bewoners, huurders en eigenaren hoeven zich met deze vorm van schoonmaak geen zorgen meer te maken over de portiek. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Het enige wat u hoeft te doen is tevreden thuiskomen of gasten verwelkomen.

Werkzaamheden

Wanneer u voor portiek schoonmaak kiest, verzorgt Kwalitatief Schoon de schoonmaak van:

  • Trappenhuizen
  • De entree
  • Liften
  • Algemene ruimten
  • Ramen

Daarnaast kunnen er andere schoonmaakwerkzaamheden worden verricht. Dit wordt tijdens een persoonlijk gesprek besproken. Uw wensen staan centraal.

Wacht niet langer! Vraag direct een offerte aan en laat uw portiek reinigen!

Kwalitatief schoon

ONZE PROJECTEN