Particuliere schoonmaak

Particuliere schoonmaak

Voor iedereen die niet meer in staat is zijn of haar woning schoon te maken! 

De redenen waarom iemand zijn of haar woning niet meer schoon kan maken, die zijn uiteenlopend. De een is tijdelijk geblesseerd en schakelt ons in voor tijdelijke hulp, een ander is ernstig ziek. Ook is ouderdom vaak een reden om te kiezen voor particuliere schoonmaak.

Voor ons maakt de reden dat u voor particuliere schoonmaak kiest niet uit, het eindresultaat wel. We zorgen ervoor dat alles schoon wordt gemaakt, uw huis of pand weer fris ruikt en u uzelf er met plezier kunt begeven. U voelt zich fijner in een schoon huis en het is beter voor uw gezondheid.

Voor ondernemers en professionals

Een drukke baan waardoor u niet aan het schoonmaken van de woning toekomt? Bent u veel in het buitenland en wilt u graag thuiskomen in een frisse woning? Ook dan kunt u bij Kwalitatief Schoon terecht.

Bepaalde banen kunnen veel van u vragen. De reistijd, stress, verantwoordelijkheid, niet veel thuis zijn, allemaal vervelende bijkomstigheden waardoor u niet meer aan het schoonmaken van uw woning toekomt.

U kunt zich volledig focussen op het uitvoeren van uw werkzaamheden, wij zorgen er in de tussentijd voor dat u kunt genieten van een schone en frisse woning. Onze schoonmaaksters kunnen langskomen wanneer u aanwezig bent of tijdens de momenten dat u afwezig bent, net wat u fijn vindt.

Wacht niet langer! Vraag direct een offerte aan en laat uw grootkeuken reinigen!

Kwalitatief schoon

ONZE PROJECTEN